Nakon što otkrijete koliko je koristan čaj od koprive, željet ćete uživati ​​u njegovom okusu svaki dan!

Anemija je jedan od najčešćih krvnih poremećaja.

Iako se liječi pod medicinskom prismotrom, neki od prirodnih lijekova mogu biti znatno korisni.


Čaj od koprive – Kopriva je bogata vitaminom C i K, kalcijom, željezom, fosforom, taninom, klorofilom, mravljom i octenom kiselinom, karotenom, fitosterolom i lecitinomi i jedan je od najboljih boraca protiv anemije. Ako želite da pripremite čaj od koprive, uzmite 2 decilitra vode, prokuhati i sipati prokuhanu vodu na 1 žličicu lišća od koprive i ostaviti tako 5 minuta. Promiješajte čaj i pijte dok je još toplo. Potrebno je da se piju tri šoljice dnevno.

Osim toga, mi vam predstavljamo drugi prirodne lijekove koji mogu pomoći za probleme s anemijom.


Čaj od oraha – Orah je bogat antioksidansima, kvalitetnim masnim kiselinama, kalcijem, željezom, magnezijem, cinkom, fosforom, manganom, selenom, vitamin B, E i K. Samo 30 grama orašastih plodova dnevno može značajno poboljšati vaše zdravlje, a čaj od svježeg lišća može vrlo brzo poboljšati vašu krv. Kuhati 20 grama svježeg oraha u 1 litri vode za oko 15 minuta. Procijediti i piti 1 šoljicu dnevno prije ručka..

Juha od špinata – Spanać je bogat vitaminima kao što su A, B9, E, C, željezo, kalcij i beta-karoten. Trebalo bi uključiti ovo povrće u svakodnevnu ishranu. Za dobivanje juhe od špinata, kuhati pola šoljice spanaća u šolji vode. Dodajte neke od omiljenih začina i konzumirajte juhu dva puta tjedno.

Izvor: pozivitno.info

Nema komentara:

Pokreće Blogger.