UKLONITE SVE TOKSINE IZ VAŠEG TIJELA ZA SAMO 3 DANA: Metoda koja sprečava karcinom i uklanja masne naslage!


Da li se stalno osjećate naduti?
Radite li vježbe 5 puta na dan ali bez vidljivih rezultata?
Ili se jednostavno osjećate umorno cijelo vrijeme?
Ovi simptomi da je vrijeme da promijenite svoju dijetu! Bez obzira što je teško napraviti značajne promjene u načinu na koji jedete, ali nije ne moguće. Kada promijenite svoju dijetu, počet ćete se osjećati bolje.


Ali prvo morate očistiti svoje tijelo od štetnih toksina. To možete postići za samo tri dana sa ovim efektivnim tretmanom čišćenja.
Dva dana prije nego što počnete sa ovim tretmanom, morate prestati koristiti mliječne proizvode. Oni se teško probavljaju, stoga imat će loš uticaj na ovaj tretman.
Toksini mogu stvoriti zatvor i zbog toga je potrebno prvo da očistite svoje crijeva. To možete uraditi tako što ćete biti jednu šolju biljnog čaja noć prije nego što počnete sa ovim tretmanom.
Sledeće jutro napravite sok od limuna i popijte ga prije doručka.


Popijte jednu i pol šolju grejpfruta ili soka od ananasa uz doručak. Oni su bogati vitaminima koji su dobri za vaše cjelokupno zdravlje.
Između doručka i ručka, trebate popiti jednu do jednu i pol šolju čistog mrkvinog soka.
Uz ručak morate popiti sok koji je pun kalijuma, uz to pomiješajte jednu šolju vode sa sastojcima koji su bogati kalijumom, kao što su: banana, špinat, mrkve, celer i peršun.
Sat prije ručka, popijte jednu šolju čaja za čišćenje sluzi. Ovaj čaj je pun zdravih nutrienata, kao što su pepermint, šipak i đumbir. Pijte ovaj čaj svaki dan.
Posljednje, prije nego što odete na spavanje popijte jednu i pol šolju čistog soka od brusnice. One su bogate vitaminima, antioksidansima i dijetalnim vlaknima koji su jako blagotvorni za urinarne infekcije trakta.

Izvor: novonovo.info

Nema komentara:

Pokreće Blogger.